Hervulbare patronen T0711-714

Hieronder is een filmpje over het bijvullen van hervulbare patronen T0711-714 voor Epson printers die de patronen T0711,T0712,T0713 en T0714 gebruiken.

Deze hervulbare patronen T0711-714 zijn de allernieuwste versie en zijn spotgemakkelijk om bij te vullen, ze zijn ook uitgerust met een auto reset chip.

Dit wil zeggen dat de printer automatisch de patroon gaat herkennen en terug de chip gaat resetten (aktiveren) telkens als de patroon leeg is geweest. De patronen kunnen dan ook telkens opnieuw gebruikt worden. Als de printer een melding geeft dat de patroon leeg is dan doet u juist of u een nieuwe patroon installeert waardoor de chip dus gereset wordt door het uithalen van de patroon en het terug insteken van de hervulde patroon.

Aan de bovenzijde van de hervulbare patronen T0711-714 zijn twee gaatjes , 1 gaatje is met een rubberen stopje dat is het vulgaatje. Het andere gaatje MOET altijd openblijven want dat is het ontluchtingsgaatje. De patronen mogen volledig gevuld worden, na het vullen terug het rubberen stopje plaatsen, ze zijn dan gereed voor gebruik.

Voordelige methode om te printen : Een set hervulbare patronen T0711-714 kost €24 , deze patronen kunnen steeds opnieuw herbruikt worden. Een set kwaliteitsinkt voor deze set patronen van 4 x 100ml kost €44,80. Als u dan even uitrekent hoeveel patronen u hiermee kan vullen doet u wel een grote besparing.

In een originele Epson inktpatroon zit 7,5ml inkt. Met een set van 400ml (4x100ml) komt men dus op een equivalent van 53 originele Epson patronen. We zitten dan op een kostprijs van €44,80 gedeeld door 53 patronen is €0,84 per patroon. U heeft dan ook nog eens het voordeel dat u niet steeds moet beginnen rond te rijden als er een inktpatroon leeg is, u neemt gewoon uw inkt vult de patroon bij en u kunt verder printen. De meeste mensen hebben namelijk geen reserve patronen in huis, en de inktpatronen raken natuurlijk altijd leeg op het moment als u ermee bezig bent. Conclusie, goedkoop printen en uw printer heeft u ook dadelijk terugverdient !